"Kom til rett tid, og utførte jobben arbeidet raskt og bra! God dialog med arbeiderne og behjelpelig med tanke på hvor mye jeg kunne bruke på arbeide av penger. Ikke noe negativt å si.. Kan trygt anbefales." 

- Omtale på mittanbud.no

Hus/eiendom vi renoverte for videresalg. Her var det en hage som det ikke var gjort noe med på mange år og trengtes å renoveres. Vi fjernet alle trær og fylte på ny matjord, før vi planerte og klargjorde til beplantning og ferdiggress. Vi valgte å leke med beplantningsform og -farge. Som beplantning i nedre del valgte vi blomstrende busker, som duftjasminer og syriner, og vi lagde en liten uteplass med benk m.m. Skråningen beplantet vi med roser og en del vintergrønt som skjerming av uteplasser mot nabohus. Dette ble en meget koselig plass å sitte å nyte blomster med sterke farger og nydelig dufter. Trykk her for å se bilder!

Batteriveien

Koselig liten hage med uteplass av gråmix-helle fra Asak, stort plantefelt med Rhododendron, noen prydtrær med underbelysning og en fin elvesingel til å dekke/forhindre ugress. Her kan men sitte å nyte nydelig farger og duft på dagtid og en meget stemningsskapende belysning utover sene sommerkvelder. Trykk her for å se bilder!

Batteriveien

Meget vellykket granittmur av 30x30 granitt mot vei. Her renoverte vi hele hagen, med koselig uteplass bak huset og granittmur mot vei, slik at de fikk en rett plen på toppen og steinlagt gårdsplass. Meget bra og strøkent resultat. Trykk her for å se bilder!

Batteriveien

Vi utfører alle typer felling av trær, klatring på vanskeligstilte trær, lift-felling og standard felling. Trykk her for å se bilder!

Batteriveien

Vi har hatt flere jobber på dette feltet, siden tidligere "gartner" hadde gjort en meget dårlig jobb. Hagene måtte dreneres ut, ettersom de druknet i vann. Så la vi på ny vekstjord og finplanerte dette til såing. Skråningen ble klargjort for beplantning med kantstein og ny jord. Vi plantet vekster med mye farger og lang blomstringstid. Trykk her for å se bilder!

Heimdalenga

Totalrenovering av gammel hage. Her lagde vi ny uteplass og inngangsparti med herregård-gråmix og granitt-kantstein. Vi beplantet skråningen, rev bryggerhus, planerte plen og sådde den. Trykk her for å se bilder!

Batteriveien

Dette er et pågående prosjekt. Vi har rensket bort skogbunn, fundamentert til bolig og lagt inn vann og avløp. Dette er et prosjekt vi skal gjøre helt ferdig med trapper i granitt, murer i granitt, stein i gårdsplassen, belysning m.m. Dette er et meget spennende prosjekt som vi gleder oss til å fortsette med når huset er montert. Trykk her for å se bilder!

Jerndalsvegen

Tomt uten parkeringsmulighet. Vi gravde oss inn i skråningen og planerte/fundamenterte til ny parkering og vei. Skråningen fikk ny jord og ble beplantet med bunndekkere. Nå har kunden både parkering og plass til garasje. Meget fornøyd kunde. Trykk her for å se bilder!

Vesleveien, Halden